Geen categorie

Atty Ekema, nieuwe interim directeur De Skâns

Graag stel ik me via deze weg aan u voor; ik ben Atty Ekema, per 1 januari neem ik het stokje over van Harry Koning als interim directeur bij de Skâns. Ik ben 47 jaar en sinds 2006 woonachtig in Siegerswoude samen met mijn man Pieter en onze honden Dakota en Nikan.Ik ben een optimistisch ingesteld persoon, en ik houd van eerlijkheid en transparantie.

In mijn rol als leidinggevende heb ik ruime ervaring opgedaan, onder andere als directeur bij vakantiepark de Roggeberg in Appelscha en van 2014 t/m 2017 ben ik als interim manager werkzaam geweest bij MFC de Wier in Ureterp. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij het doarpshus de Uthof in Siegerswoude en vrijwilligerscoördinator bij Museum Dr888. Verder werk ik met mijn man samen in onze uitzendorganisatie. Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers van de Skâns en overige betrokkenen verder te werken aan een mooie toekomst voor de Skâns.