Horeca

sport-theatercafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horeca de Skâns verzet de bakens…

Zoals algemeen bekend is de uitleg van het spreekwoord “De bakens verzetten” het kiezen van een andere richting. En dat is wat De Skâns per 26 juni a.s. gaat doen door de horeca van De Skâns in eigen beheer te nemen. Dit stelt ons nog beter in staat om koppelingen te maken tussen de zaalverhuur en horeca. Met alle voordelen van dien.

Wat verandert er voor U?

Achter de schermen verandert er veel, voor u als klant verandert er weinig. Ook in het nieuwe seizoen bieden wij u dezelfde service zoals u dat van ons gewend bent. U kunt dus gewoon bij De Skâns terecht voor een hapje en drankje, een jubileum, een vergadering, een warm- of koud buffet, uw bedrijfsmeetings of uw verjaardagsfeestje. Nieuw is dat de openingstijden van de horeca worden verruimd.
De horeca is vanaf 09.00 uur in de ochtend geopend en op ieder moment van de dag staat de koffie voor u klaar.

Nieuwe Skâns medewerksters

Het Skâns team is uitgebreid met twee nieuwe enthousiaste medewerksters (Gerda Hof & Karin van der Vinne) die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de horeca en die door jarenlange ervaring, en met een scherp oog voor het detail, als geen ander weten hoe zij het de gasten naar de zin moeten maken.

Gerda Hof

Karin van der Vinne

 

 

 

 

 

 

 

Bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk

De Skâns gaat de horeca niet alleen doen. Vanuit ons motto De Skâns van voor en met Gorredijk hebben wij de ondernemers in Gorredijk gevraagd om samen met ons de horeca vorm te geven. De producten die wij aanbieden in de horeca betrekken wij zoveel mogelijk van onze lokale collega-ondernemers. Wij werken samen met De Vergulde Turf, Jumbo/Henk Split, Gall&Gall, bakkerij Verloop, Wijnvoordeel.nl en met Overwijk. Zo wil de Skâns ook in de horeca bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk en in de gemeente Opsterland.

Voor meer informatie en vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Akke v.d Spoel (0513- 468600), zij beantwoordt graag al uw vragen over de mogelijkheden die De Skâns én Horeca de Skâns u te bieden heeft.

De horeca van de Skâns Gorredijk, van, voor en met Gorredijk

Loaijersstrjitte 2, Gorredijk. 0513-468600 www.skans.nl

Tot en met 25 juni kunt u voor al uw horeca wensen nog zoals vanouds, terecht bij:

Henk de Jong & Grytsje van der Veer
Horeca De Skâns Gorredijk, Loaijersstrjitte 2
T: 0513 – 468606 / 0516 – 423359
E: horeca@skans.nl