Horeca

 

Horeca de Skâns

U kunt bij Horeca De Skâns terecht voor een hapje en drankje, een jubileum, een vergadering, een warm- of koud buffet, uw bedrijfsmeetings of uw verjaardagsfeestje. Nieuw is dat de openingstijden van de horeca worden verruimd. De horeca is vanaf 09.00 uur in de ochtend geopend en op ieder moment van de dag staat de koffie voor u klaar.

Nieuwe Horeca Skâns medewerksters:

Het Skâns team is uitgebreid met twee nieuwe enthousiaste medewerksters (Gerda Hof & Karin van der Vinne) die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de horeca en die door jarenlange ervaring, en met een scherp oog voor het detail, als geen ander weten hoe zij het de gasten naar de zin moeten maken.

Gerda Hof

Karin van der Vinne

Bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk

Vanuit ons motto De Skâns van voor en met Gorredijk hebben wij de ondernemers in Gorredijk gevraagd om met ons samen te werken. 
De producten die wij aanbieden in de horeca betrekken wij zoveel mogelijk van onze lokale collega-ondernemers. Wij werken samen met De Vergulde Turf, Jumbo/Henk Split, Gall&Gall, bakkerij Verloop, Wijnvoordeel.nl en met Overwijk. Zo wil de Skâns óók in de horeca bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk en in de gemeente Opsterland.

Voor meer informatie en vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Akke v.d Spoel (0513- 468600), zij beantwoordt graag al uw vragen over de mogelijkheden die De Skâns én Horeca de Skâns u te bieden heeft.

De horeca van de Skâns Gorredijk, van, voor en met Gorredijk