Geen categorie

IMV Opsterland gehuisvest in De Skâns Gorredijk

IMV Opsterland is tegenwoordig gehuisvest in De Skâns Gorredijk. De coördinatie is in handen van Froukje Hoekstra. Voor degene die haar nog niet kennen stelt Froukje zich aan u voor:

Mijn naam is Froukje Hoekstra. Ik mag sinds september de coördinatie van het IMV uitvoeren. IMV; Instrumentaal Muzikale Vorming is muziekonderwijs dat in het basisonderwijs in de hele gemeente Opsterland wordt gegeven in de groepen 5 en 6. Sinds enkele weken heb ik een vaste werkplek voor ongeveer 2 dagen in de week, waar Doety Peenstra jarenlang het gezicht was.Over het algemeen ben ik daar op maandag en woensdag aanwezig. Samen met collega Geert Karsten zorg ik ervoor dat alle instrumenten op het goede moment op de goede plek komen en weer opgehaald worden.Maar daarnaast ook de inroostering van de docenten die de lessen verzorgen, het contact met de scholen, het onderhoud en de registratie van het instrumentarium en de administratieve verwerking van dit alles.

Voor de verschillende werkzaamheden zal ik ook met regelmaat onderweg zijn van en naar de scholen. Rond 10.00 uur drink ik als het mogelijk is graag een kopje koffie met het team van De Skâns.De overige dagen ben ik werkzaam als project coördinator voor centrum voor de kunsten Ateliers Majeur. Ook ben ik werkzaam als koperdocente en speel zelf euphonium en ben ik dirigente van 2 muziekverenigingen.

Froukje Hoekstra