Grote zaal

De grootste zaal van De Skâns. Deze zaal heeft heeft een capaciteit van 250 stoelen en een balkon met 180 stoelen. De zaal is ook in te richten voor presentaties, grote bijeenkomsten, grote feesten en partijen.

Faciliteiten
Groot buffet, balkon, dansvloer, podium, voorpodium, 2 kleedkamers, theaterverlichting, geluidsinstallatie en ringleiding
(Afmeting: 225m2).

 

Ronde zaal

Het zogenoemde pareltje van De Skâns. De ronde zaal is geschikt voor allerlei activiteiten:
kleine theater- en muziekvoorstellingen, feesten en partijen, vergaderingen presentaties, workshops, bijeenkomsten en bijvoorbeeld cursussen. 
Ook kunt u hier, in overleg met Horeca De Skâns, genieten van buffetten, koffietafels, een lunch en diner.

Capaciteit: (afhankelijk van de zaalopstelling)
Theater- en muziekvoorstellingen maximaal 100 personen.

Faciliteiten
Bar, dansvloer, podium, regelbare verlichting, geluidsinstallatie + microfoon, beamer scherm.
(Afmeting: 95m2)

Sport / Theatercafé

Het sport/theatercafé is het middelpunt van De Skâns. Hier komen alle gasten samen om onder het genot van een lekker drankje en een heerlijk hapje na te praten over de gespeelde wedstrijd of die fantastische theatervoorstelling. Een informele bijeenkomst, een familiefeest, een diner, lunch, buffet of een koffietafel? Het kan! Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

Sport- en evenementenhal

Veel sportverenigingen maken gebruik van de sporthal. De hal heeft een afmeting van 44 x 22 meter en heeft voor bijna alle takken sport de officiële wedstrijdbelijning: volleybal, korfbal, zaalvoetbal, turnen, tennis maar ook een bedrijvensporttoernooi vindt plaats in deze hal. Met een tribune met een maximale capaciteit voor 500 supporters wordt iedere wedstrijd een  sportfeest.

Door de afmetingen van de sporthal maken ook grotere evenementen zoals beurzen, markten, voorstellingen en (pop)concerten mogelijk. De capaciteit bedraagt dan maximaal 1000 personen.

Faciliteiten:
Tribune, kleedkamers, scheidsrechters ruimten, EHBO/massageruimte, reportagecabine, geluidsinstallatie, krachtstroomaansluitingen
(Afmeting: 44 x 22 meter)

Gaanderij

De Gaanderij ligt naast het activiteitencentrum en is alleen te huur in de avonduren of in het weekend. Ook, samen met het activiteitencentrum, te huur als vergaderruimte of als extra kleedruimte bij grote evenementen in de grote zaal. 

Capaciteit: maximaal 20 personen (in combinatie met het activiteitencentrum 55 personen)
(Afmeting: 95m2)

 

 

 

Activiteitencentrum

Het activiteitencentrum heeft een vaste tafelopstelling. Op verzoek kan deze zaal ook worden ingericht als oefenruimte voor koor of toneel of als vergaderzaal. Het activiteitencentrum is alleen ‘s avonds en in het weekend te huur.

Capaciteit: 30 personen

 

 

 

Zaal 4 (Begane grond)

Deze vergaderruimte is gesitueerd op de begane grond van De Skâns. Een kleine zaal met vaste tafelopstelling voor maximaal 12 personen.
(Afmeting: 25m2)

 

 

 

 

Zaal 1 (1e Etage)

Deze zaal heeft een vaste tafelopstelling en is geschikt voor maximaal 10 personen.
(Afmeting: 18m2  )

 

 

 

 

Zaal 2 (1e Etage)

Een ruime zaal. Kan ingericht worden als vergaderzaal, cursusruimte of oefenruimte voor bijvoorbeeld toneelgroepen of koren.

Capaciteit: 35 personen
(Afmeting: 55 m2 )

 

 

 

Zaal 3 (1e etage)

Zaal 3 (1e etage)
Een ruime zaal. Kan ingericht worden als vergaderzaal, cursusruimte of oefenruimte voor bijvoorbeeld toneelgroepen of koren.

Capaciteit: 35 personen
(Afmetingl: 55m2 )

 

 

 

Extra Faciliteiten

(per ruimte in te huren en prijzen op aanvraag)
Mobiele geluidset (incl. Mengpaneel, CD Spelers, (Draadloze) microfoons, geluidboxen Beamer en Scherm
Diascherm
Laptop
Podiumdelen (1 x 2 meter)
Gratis wifi in het hele gebouw

Tarievenlijst 2019-2020

Plattegrond zalen de Skâns

Zaalopstellingen de Skâns