Horeca

Horeca De Skâns

U kunt bij Horeca De Skâns terecht voor een hapje en drankje, een jubileum, een vergadering, een warm- of koud buffet, uw bedrijfsmeetings of uw verjaardagsfeestje. De horeca is vanaf 09.00 uur geopend en op ieder moment van de dag staat de koffie voor u klaar.

Horeca De Skâns medewerksters:

Het Skâns Horeca team bestaat uit drie enthousiaste medewerkers (Jolien Boelens, Miranda Postma & Auke Reidinga) die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de horeca en die door jarenlange ervaring, en met een scherp oog voor het detail, als geen ander weten hoe zij het de gasten naar de zin moeten maken.

Bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk

Vanuit ons motto De Skâns van voor en met Gorredijk hebben wij de ondernemers in Gorredijk gevraagd om met ons samen te werken. 
De producten die wij aanbieden in de horeca betrekken wij zoveel mogelijk van onze lokale collega-ondernemers. Wij werken samen met De Vergulde Turf, Gall&Gall, Bakkerij Verloop, Wijnvoordeel.nl en met Overwijk. Zo wil de Skâns óók in de horeca bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Gorredijk en in de gemeente Opsterland.

Horeca de Skâns is Fairtrade

 

Nieuw bij Horeca De Skâns

Theater compleet
U heeft gereserveerd voor een voorstelling in theater “de Skâns”. Om uw avond helemaal compleet te maken, kunt u vanaf dit seizoen het arrangement “theater compleet” reserveren. In overleg met u worden er stoelen gereserveerd in de theaterzaal.
Vanaf 19.30 kunt u aanschuiven voor een lekker kopje koffie of thee met een overheerlijke lekkernij. In de pauze staat een tafeltje voor u gereed met uw drankje. Na de voorstelling geniet u nog even na met een lekker drankje en een combinatie van lekkere hapjes.
Prijs: € 9,50

 

 

 

3- gangen diner voor de voorstelling:
In samenwerking met Culivents Gorredijk biedt theater de Skâns vanaf dit seizoen een 3-gangen theater diner.
Een week van te voren vindt u het menu op de website.
Prijs € 29,50

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie en vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Auke Reidinga Telefoon: 0513- 468600 b.g.g. 0513 – 468605